Dank je wel van de familie Nelemans/Telkamp

 
Onze roompot vakantie dankzij sskb was echt iets wat ons gezin nodig had. 
Afgelopen jaren veel meegemaakt en op vakantie was geen optie. En daar was SSKB met deze verrassing! 
Een midweek weg. Aangeboden door Nationaal Kinderfonds
We hebben onwijs genoten samen en tot rust gekomen. Echt weer leuke dingen gedaan samen als gezin. 
Gelachen, lekker gegeten,gezwommen en heerlijk genoten op t strand. Leuke activiteiten gedaan en uiteindelijk 
zelfs door een leuk extra bedrag uit eten geweest!!!!
    
 
Wij willen dan ook echt de toppers van sskb bedanken dat ze dit hebben kunnen doen voor ons. We zijn onwijs  dankbaar. 
Groetjes gezin Nelemans/Tellekamp 
 

SSKB ook voor kinderfeestjes


SSKB, Stichting Sinterklaascomité Breda, zet zich al jarenlang in voor kinderen uit arme gezinnen uit Breda en omstreken.
Dit jaar is de SSKB begonnen met het organiseren van kinderfeestjes voor kinderen die zijn aangemeld bij de stichting, een prachtig initiatief!
Als je onder de armoedegrens leeft zit het geven van een kinderfeestje er doorgaans niet in.
De SSKB is hier op ingesprongen en organiseert geheel belangeloos voor de bij hun aangemelde kinderen een feestje. Fantastisch dat deze kinderen ook een fijne verjaardag hebben.

Ook nieuw is dat je de diensten van de SSKB kunt inhuren voor je braderie, jaarmarkt of buurtfeest.
Denk hierbij aan leuke spelletjes als eendjes vangen, ballen gooien en de zenuwenspiraal. Of wat denk je van lekkere verse popcorn of een suikerspin?
Nu nog ver weg, maar in de laatste maanden van het jaar kan de SSKB ook een bezoek van Sinterklaas of Kerstman verzorgen.
Alle op deze manier gegenereerde inkomsten komen 100% ten goede aan de kinderen uit de arme gezinnen.
Een geweldig initiatief dat aan twee kanten snijdt: jij een leuke extra activiteit op je feest of braderie en kinderen uit arme gezinnen weer een leuke activiteit.
Wil je gebruik maken van de diensten van SSKB, of de stichting op een andere manier helpen je kind aanmelden? Kijk op www.sskb.nl voor meer informatie


Beste Ouders (verzorgers)

Wij als bestuur kijken terug op een voor ons goed 2017.

Zoals bekend proberen wij iedere maand een activiteit te organiseren, afgelopen jaar zijn wij daar eigenlijk wel in geslaagd.

Zo zijn wij, wezen schaatsen, we hebben weer door de singels van Breda gevaren, ook hebben wij weer aan aantal wedstrijden van NAC Breda bijgewoond, zijn hebben wij met de bus een bezoek gebracht aan de panda’s, en dan natuurlijk ons Sinterklaasfeest bij Lot66.
Wij hebben ook een aantal fietsen via het Nationale kinderhulp/ ANWB fietsenplan mogen uitdelen. En zijn er zeven gezinnen via kinderhulp een midweek/ weekend op vakantie geweest. Dit is een kleine uit een zetting van de activiteiten van het afgelopen jaar. Als bestuur zijnde hopen wij ook dit jaar weer van deze mooie activiteiten te kunnen aanbieden. Ook als stichting hebben wij een behoorlijke stappen gemaakt, zo zijn wij  AMBI, en zijn wij toegelaten bij regeling gratis VOG. Wij als bestuur zijn U ook dankbaar voor het vertrouwen dat u in onze stichting toont.

Voor dit jaar zijn wij van mening dat de activiteiten die wij maandelijks hebben georganiseerd hebben hiermee anders om te gaan. Wij gaan nu in de school vakanties activiteiten organiseren zodat er meer kinderen gebruik kunnen maken van de activiteiten. Dit houd niet in dat wij maandelijks wel proberen activiteiten te organiseren, wij zijn zoals bekend weer naar de schaatsbaan geweest, en hebben wij alweer wedstrijden van NAC Breda bezocht, dus wanneer het mogelijk is, en dat heeft te maken met het budget, zullen wij zeker ons best doen om activiteiten te organiseren.

Wij zijn nu ook begonnen met het organiseren van een kinderfeestje (verjaardagsfeestje). Dit kan een keer per maand dus wanneer u kind jarig is kan u een aanvraag doen. Als er meerdere aanvragen zijn dan zal er een loting plaats vinden. Verder zal u ook de agenda op onze website in de gaten moeten houden i.v.m de activiteiten die wij verder gaan organiseren.

Nogmaals dank voor u vertrouwen, en zien de kinderen graag op de activiteiten.

Ook dit jaar doen wij weer mee met de RABO clubkas actie, dus kunt u weer op ons stemmen.

Agenda punten wij gaan op 26 april naar de uitvindfabriek, voor ons heel nieuw, dus gaan we er weer een leuk uitje van maken. Ouders zijn al op de hoogte gebracht via E-mail.


 

Het Verjaardagfonds Protestants Breda Midden (Johanneskerk en Markuskerk) heeft ons laten weten dat de jaarlijkse grote gift aan de Stichting Sinterklaas Kindercomité Breda willen geven.

Het gaat om een bedrag van € 700

Wij hopen dat u op deze manier weer een aantal kinderen blij kunt maken.

Met vriendelijke groet, Wilma Bondzio-Hupkens, secretaresse.

Onze dank is groot en de gift zal een prima bestemming krijgen.

Willem Hoogkamer voorzitter SSKB.


 

Donderdag 16-11-2017 een superdag mee mogen maken bij het Armoede fonds.

Veel nuttige tips en mogelijkheden gehoord om onze stichting nog beter te maken.


Wat leuk! Kinderhulp en Roompot Vakanties bieden jullie een aantal volledige verzorgde vakanties aan. Deze vakanties kunnen worden uitgedeeld aan gezinnen met kinderen die wel een weekendje of midweek weg kunnen gebruiken, maar hier zelf de financiële middelen niet voor hebben.

 

klik hier voor meer informatie 

 

 

 

 


 SSKB gaat voor de kinderen, waarvan de ouders nauwelijks besteedbaar inkomen hebben, verjaardagsfeestjes verzorgen, in samenwerking met Lot66.

 


 

 

Logo SSKB

Contact

Voorzitter:

Willem Hoogkamer:


info@sskb.nl
06-11375157

SSKB rekeningnummer:

NL39RABO0195288289

RSIN nr.854473993

*Alle kinderen tellen mee*

Sponsors

                       

Created by IssueOnline
Copyright © 2022